[skip to content]

Støt os

Bliv PlanFadder og følg dit fadderbarns liv. Støt et af de projekter, der hjælper børn i skole, giv bidrag til vores nødhjælpsarbejde eller hjælp med frivilligt arbejde. Læs om de mange muligheder.
Bliv PlanFadder

Bliv PlanFadder

At være PlanFadder er en personlig måde at hjælpe på. Du følger dit fadderbarns liv og udvikling og hjælper både dit fadderbarn og alle børnene i området til et bedre liv. Det koster 5 kr. om dagen efter skat. Klik og bliv PlanFadder her »

Støt pigerne

Støt pigerne

Med det globale tiltag ”Because I am a girl”, vil Plan ændre det faktum, at millioner af piger nægtes adgang til uddannelse, er underernærede og udsættes for vold. Hjælp pigerne her »

Støt et projekt

Støt et projekt

Plan har flere projekter, du kan støtte. F.eks. bedre skoleforhold i Bondo i Kenya, bedre vilkår for børnene i Nairobis slum og hjælp til børn, der har været udsat for overgreb. Læs om projekterne her »

Støt nødhjælp

Støt nødhjælp

Når katastrofer og sult rammer, yder Plan nødhjælp til de mest udsatte med særligt fokus på børnene. Lige nu hjælper vi blandt andre de familier, der er ramt efter jordskælvene i Nepal. Hjælp børnene her »